Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

1. Kies montageplaats

Bepaal de plaats waar je de camera op wilt richten. Kijk dan op welke plaats de camera daarvoor het beste kan worden geplaatst. Lees onze belangrijkste tips om de plaats te bepalen.

Persoonsdetectie

Persoonsdetectie werkt optimaal voor personen die volledig in beeld zijn op een afstand van tussen 2,5 meter en 10 meter. De camera dient personen zo recht mogelijk aan te kijken. Daarom wordt geadviseerd om de camera niet hoger dan 2,5 meter op te hangen. Voor een optimale Persoonsdetectie in de nacht adviseren wij een buitenlamp naast de camera te plaatsen.

Kabel Beveiligingscamera Buiten

De Beveiligingscamera Buiten heeft een kabel die naar binnengeleid wordt. Ook wanneer de camera draadloos wordt verbonden dient de stroomadapter binnen aangesloten te worden. Idealiter beschikt de muur of het plafond van de montageplaats van de buitencamera reeds over een opening naar binnen in het huis. Zo niet, dan moet je een plaats selecteren waar een doorgang van minimaal 25 mm diameter geboord kan worden.

Beschutting Beveiligingscamera Buiten

De WoonVeilig Beveiligingscamera Buiten is weerbestendig (IP66). Om overmatige invloeden als gevolg van wind, regen en sneeuw te voorkomen, dient de camera overdekt bevestigd worden. Dit voorkomt tevens dat beelden onbruikbaar zijn door regendruppels op de lens. Zorg er ook voor dat de cameralens niet aan direct zonlicht wordt blootgesteld omdat dit de beeldkwaliteit nadelig kan beïnvloeden.

Privacy

Zorg er altijd voor dat de camera uitsluitend op je eigen terrein is gericht. De camera mag nooit op de openbare ruimte gericht zijn.