Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Over ons

Een wereld waarin niemand bang hoeft te zijn slachtoffer te worden van misdaad of andere gevaren. Dat gunnen wij iedereen. WoonVeilig creëert deze veilige leefomgeving en zorgt voor die gemoedsrust. Geen zorgen meer of dierbare naasten iets ergs overkomt, of dat bezittingen worden beschadigd of ontvreemd. Wij geven mensen die geruststelling, dankzij ons beveiligingssysteem, dat we constant verbeteren.

Wij maken Nederland veiliger

Iedere dag werkt het WoonVeilig team om huisbeveiliging voor iedereen in Nederland en in de landen om ons heen steeds toegankelijker te maken.

Merkwaarden

Onze cultuur is belangrijk. We zijn begonnen als collega's, waarbij we vol gas gingen voor het ontwikkelen van de producten en het opzetten van de dienstverlening. Nu zijn we een team dat werkt volgens de principes die we destijds belangrijk vonden. Het is belangrijk dat iedereen begrijpt waarom we dingen doen zoals we ze doen. Waar komen we vandaan. Waarom willen we dat klanten altijd worden geholpen. Dat iedereen onze cultuur kent en omarmt. En onze merkwaarden consistent uitdraagt. Dit zijn onze merkwaarden. Ze beschrijven wie we zijn en waar we voor staan.

Wij willen dat het systeem altijd werkt.

Onze services worden altijd gemonitord. Ze moeten gewoon altijd werken. Mocht er toch iets fout gaan dan brengen we je meteen op de hoogte. De klant wordt regelmatig geïnformeerd via nieuwsbrieven en ook via software- en beveiligingsupdates. Wij houden klanten voortdurend op de hoogte van de status van het systeem.

Wij zijn altijd voor je bezig.

Onze beveiligingsdiensten werken 24/7 voor onze klanten. We zijn verbonden met andere producten en diensten zodat slimme samen-werkingen altijd mogelijk zijn. Als een klant een vraag heeft, staat onze klantenservice altijd klaar om hulp of uitleg te bieden.

Onze producten zijn toegankelijk voor iedereen.

Vanaf het begin van het ontwerpproces tot de oplevering van het product is dit een belangrijk doel: onze producten zijn eenvoudig te begrijpen, te installeren en te bedienen. Onze dienstverlening is helder en transparant.

Vooraan in ontwikkeling.

We ontwikkelen oplossingen die gebruik maken van de allernieuwste technologie en wetenschap. We passen die innovaties toe in onze eigen producten en diensten. We hechten veel waarde aan feedback van onze klanten. De klant is onze drijfveer en belangrijkste criticus!