Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Jouw huis 24/7 slim beveiligd met Artificial Intelligence

De WoonVeilig Beveiligingscamera is een complete beveiligingsoplossing waarmee je jouw huis dag en nacht slim beveiligd. Dankzij AI detecteert de WoonVeilig Beveiligingscamera automatisch indringers of verdachte situaties. Vervolgens ontvang je direct een alarmnotificatie met beeld en zie je meteen wat er aan de hand is, waar je zelf ook bent. Daarnaast heb je met de WoonVeilig Beveiligingsamera app ook de mogelijkheid om 24/7 livebeelden te bekijken. Zo weet je altijd wat er thuis gebeurt.

Alleen beelden die relevant voor jou zijn

Om jou de best mogelijke beveiligingsoplossing te bieden, maken de WoonVeilig Beveiligingscamera’s alleen opnames van voor jou relevante zaken. Je wil bijvoorbeeld duidelijke opnames van personen die in of rondom jouw huis voorbij lopen, maar je hoeft geen overbodige opnames van bewegende takken of insecten. Daarom zijn de WoonVeilig Beveiligingscamera’s extra slim gemaakt met AI Persoons- en bewegingsdetectie: zodra de camera een persoon waarneemt, wordt er een opname gemaakt en een pushbericht verstuurd. Daarnaast kun je met de functie bewegingsdetectie zelf activiteitszones instellen. De camera neemt dan op wanneer er in deze zones beweging wordt gedetecteerd. Zo voorkom je overbodige opnames en heb je altijd relevante beelden.

Altijd en overal direct geïnformeerd

Met de WoonVeilig Beveiligingscamera weet je altijd wat er thuis gebeurt. Verdachte situatie? Je ontvangt direct een bericht met de opname. Alle opnames en livebeelden zijn overal te bekijken met de WoonVeilig Camera App. Download hieronder de WoonVeilig Camera App voor je Apple iPhone en iPad of de WoonVeilig Camera App voor Android.

App gedownload en nieuwsgierig naar de beeldkwaliteit en functionaliteiten van onze camera's? Check dan het WoonVeilig Beveiligingscamera demo-account: open de Beveiligingscamera app en probeer het demo-account.

Smart Assist: Niemand thuis? Camera actief

De slimme camera’s van WoonVeilig helpen je ook actief bij het gebruik van de camera’s. Zo past de WoonVeilig Beveiligingscamera zich aan op de situatie thuis en activeert pushberichten en opnames op het moment dat je niet thuis bent. Zo weet je zeker dat je altijd goed beveiligd bent.

Monitoring & Security updates

Het is fijn om te weten dat alle camera’s goed werken. In het geval dat er iets aan de hand is met de internetverbinding, stroom of de beveiliging dan laten we dit meteen weten. De goede werking controleren we 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Daarnaast houden de technici van WoonVeilig in de gaten of de laatste standaarden op het gebied van ICT-beveiliging zijn geïmplementeerd. De live-feed van de camerabeelden en de opnames zijn end-2-end versleuteld zodat niemand mee kan kijken. De WoonVeilig AI Camera kan op elke internetverbinding worden gebruikt. Om zeker te zijn dat alles naar behoren werkt, test WoonVeilig elke seconde van de dag proactief je internetverbinding. In het geval van een internet-storing waarschuwt onze Online Alarmcentrale je per push-bericht, e-mail, telefonisch of per sms. Om valse meldingen te voorkomen, heeft WoonVeilig een algoritme ontwikkeld dat onderscheid maakt tussen verdachte storingen en geplande werkzaamheden van je internetprovider.