Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Veelgestelde gebruikersvragen

Hieronder vind je de meest gestelde gebruikersvragen.

Vind je geen antwoord op jouw vraag, neem dan contact op met de WoonVeilig Klantenservice. Wij helpen je graag verder.

Algemene vragen

Wat betekenen de verschillende camera standen slapen, thuis en weg?

Je kan in de Beveiligingscamera app & op onze website de standen naar wens instellen. Vanuit de standaardinstellingen betekenen deze standen het volgende indien je de WoonVeilig Camera Beveiligingsdienst hebt:

Slapen: De camera maakt een opname indien deze beweging detecteert en je kan live beeld bekijken.

Thuis: De camera maakt geen opname, je kan alleen live beeld bekijken.

Weg: De camera maakt een opname indien deze beweging detecteert en je kan live beeld bekijken.

Je kan de camera's al gebruiken vanaf €0,00 per maand met de Gratis Camera Basisdienst. Met de betaalbare Camera Beveiligingsdienst heb je voor slechts €4,- per camera per maand toegang tot veel extra functies en wordt de werking continu gecontroleerd. Zo weet je altijd dat de camera goed werkt. Ook registreert de camera van alle gebruikers wanneer er live beelden zijn bekeken. Zodat je altijd controle hebt over je privacy. Check en vergelijk hier de functies van beide diensten.

Met ons eenvoudige stappenplan is de installatie een fluitje van een cent. Klik hier voor de installatiestappen van de beveiligingscamera.

Ja, de camera dient met schroeven aan de muur of het plafond bevestigd te worden. Hiervoor kunt u de meegeleverde boormal gebruiken.

De maximale resolutie van de buitencamera is 1080p (Full HD).

Ja.

Ja. Als u de camera draadloos wilt gebruiken, test dan eerst op de gewenste locatie of het signaal sterk genoeg is voordat u de camera aan de muur/plafond bevestigd. Dit kan gemakkelijk door ons eenvoudige stappenplan te volgen. Ontdek het hier.

Via een Powerline adapter (internet via stroomnetwerk) kunt u de camera over een grotere afstand aansluiten. Wij bieden geen ondersteuning op producten van derden. Test de camera altijd eerst direct aangesloten op uw internetmodem.

Voor de WoonVeilig camera kan je persoonsdetectie in- of uitschakelen. Als persoonsdetectie staat ingeschakeld dan maakt de camera alleen een opname indien de camera een persoon waarneemt. Voor een optimale persoonsdetectie dient de camera op een hoogte van tenminste 2,5 meter te hangen met een zo horizontaal mogelijke hoek.

In de app en op het platform kan je activiteitszones instellen. De camera maakt dan alleen een opname als hij een beweging waarneemt in deze zone.

Ja, met de Camera Beveiligingsdienst kun je jouw video's gemakkelijk delen met de buren, vrienden, familie of de politie. Bij alle beveiligingscamera's van WoonVeilig is een gratis proefperiode van 30 dagen camera beveiligingsdienst inbegrepen.