Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Klantenservice: WoonVeilig Beveiligingscamera's

Contact

Heb je het antwoord op jouw vraag over onze beveiligingscamera's niet gevonden? Wij staan voor je klaar om je van dienst te zijn.

Telefoon: op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 20.00 uur op telefoonnummer 088-383 88 38.

e-mail: klantenservice@woonveilig.nl

Demo-account proberen

Ben je nieuwsgierig naar de beeldkwaliteit en functionaliteiten van onze camera’s? Download dan de WoonVeilig Camera App voor je Apple iPhone/iPad of de WoonVeilig Camera App voor Android. App gedownload? Check dan als volgt het WoonVeilig Beveiligingscamera demo-account: open de Beveiligingscamera app en klik op de button ‘Probeer het demo-account’.

Veelgestelde vragen

Vragen over het gebruik van de WoonVeilig Beveiligingscamera's? We hebben alle veelgestelde vragen voor je op een rij gezet.

Lees hier de meeste gestelde vragen over onze beveiligingscamera's.

Handleidingen Beveiligingscamera's

WoonVeilig Beveiligingscamera installeren? De installatie is heel eenvoudig en wordt stap voor stap uitgelegd in de handleiding.

WoonVeilig Beveiligingscamera Buiten: klik hier of ga naar de productdetailpagina in onze webshop voor alle gedetailleerde productinformatie.

WoonVeilig Beveiligingscamera Binnen: klik hier of ga naar de productdetailpagina in onze webshop voor alle gedetailleerde productinformatie.

4 jaar Garantie

WoonVeilig geeft 4 jaar garantie op de WoonVeilig Beveiligingscamera's met een actieve camerabeveiligingsdienst. Deze garantie geldt onverminderd de wettelijke garantie waar je als consument recht op hebt.

Garantiecertificaat met alle garantievoorwaarden

Gebruik je een WoonVeilig Beveiligingscamera zonder camerabeveiligingsdienst? Dan geldt een garantietermijn van 2 jaar.

Heb je een probleem? neem dan contact op met de WoonVeilig Klantenservice. Wij lossen het graag voor je op.

Klachtenprocedure

WoonVeilig streeft er altijd naar om de best mogelijke dienstverlening te leveren. Mocht er toch iets niet geheel naar wens zijn dien dan een klacht bij ons in.

e-mail: klantenservice@woonveilig.nl

Lees hier alles over onze klachtenprocedure.