Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Veelgestelde vragen

Vragen over het gebruik van de WoonVeilig Beveiligingscamera's? Hieronder hebben we de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet.

Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Wij staan op werkdagen van 08:00 tot 20:00 klaar om je van dienst te zijn:

Telefoonnummer: 088-383 88 38.

e-mail: klantenservice@woonveilig.nl

Algemene vragen

Bij detectie ontvang je direct een pushbericht met de opname. Alle opnames en live beelden zijn overal te bekijken met de WoonVeilig Camera app.

De WoonVeilig beveiligingscamera herkent d.m.v AI een mogelijke indringer en maakt automatisch een opname.

AI is de afkorting van 'Artificial Intelligence'. Door middel van 'kunstmatige intelligentie' is de WoonVeilig beveiligingscamera in staat om onderscheid te maken tussen relevante beelden waarin mensen zijn waargenomen en minder relevante beelden waar géén mensen worden waargenomen.

Nee, de Beveiligingscamera neemt niet alleen op bij bewegingsdetectie maar ook bij persoonsdetectie. Standaard neemt de Beveiligingscamera alleen op als beweging of een persoon wordt waargenomen in de standen 'Slapen' & 'Weg'. Je kan wel instellen dat de Beveiligingscamera ook een opname maakt als er beweging of een persoon wordt waargenomen in de 'Thuis'-stand.

150 centimeter.

Is dit in jouw situatie te kort? In onze webshop zijn voedingskabels van resp. 2m, 3m, en 10m los verkrijgbaar.

150 centimeter.

Is dit in jouw situatie te kort? In onze webshop zijn netwerkkabels van resp. 5m, 10m, 15m en 20m los verkrijgbaar.

Ja, de beveiligingscamera is weerbestendig en daardoor bestand tegen alle normaal voorkomende weersomstandigheden.

Je kan de Beveiligingscamera's al gebruiken vanaf €0,00 per maand met de Basis Cameradienst. Met de betaalbare Camerabeveiligingsdienst heb je voor slechts €4,- per camera per maand toegang tot veel extra functies en wordt de werking continu gecontroleerd. Zo weet je altijd dat de camera goed werkt.

Ook registreert de camera van alle gebruikers wanneer er live beelden zijn bekeken, zodat je altijd controle hebt over je privacy.

Je kunt per account in totaal maximaal 6 Beveiligingscamera's aansluiten.

Ja, de Beveiligingscamera dient met schroeven aan de muur of plafond bevestigd te worden. Hiervoor kan de meegeleverde boormal worden gebruikt.

De maximale resolutie is 1080p (FullHD)

Ja

Ben je al WoonVeilig klant?

Ben je al WoonVeilig gebruiker en heb je een gebruikersvraag? Kijk dan op de pagina met veelgestelde gebruikersvragen.