Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

WoonVeilig Works with Philips Hue

Goede verlichting vormt een belangrijk onderdeel van de veiligheid in & rondom je huis. Inbrekers hebben er echt een hekel aan. WoonVeilig heeft gekeken hoe beveiligingscamera’s daarmee eenvoudig voor een nog betere huisbeveiliging kunnen zorgen. Door het slim combineren van de WoonVeilig Beveiligingscamera Buiten & Binnen met de slimme verlichting van Philips Hue creëer je nieuwe mogelijkheden om eenvoudig je huis beter te beveiligen zodat jij en je dierbaren zich thuis veiliger voelen.

Voorkom diefstal & inbraak met de nieuwe ‘Spotlight’-functie!

Met de ‘spotlight’-functie springen je gekoppelde Philips Hue lampen automatisch aan zodra de WoonVeilig beveiligingscamera een persoon of beweging in het zichtveld van de camera detecteert. Door AI sensortechnologie van de WoonVeilig beveiligingscamera’s op deze manier te combineren met je Philips Hue lampen maak je van je huis eenvoudig een ‘alert’ huis dat ongevraagde bezoekers automatisch afschrikt. Zo voorkom je auto- en fietsendiefstal van de oprit en maak je de kans op inbraak in je woning of schuur op een slimme manier een stuk kleiner.

Hoe werkt de slimme ‘spotlight’-functie?

Zodra je WoonVeilig Beveiligingscamera (voor Buiten of Binnen) beweging of een persoon detecteert worden jij en je contactpersonen met de app gewaarschuwd zodat meteen livebeelden bekeken kunnen worden. Tegelijk wordt automatisch een opname gestart die direct veilig in de cloud wordt opgeslagen. Dankzij de ‘spotlight’-functie springen ook meteen je gekoppelde Philips Hue lampen aan in de stand die ze voor de cameradetectie hadden. Ongevraagde bezoekers worden daardoor afgeschrikt. Na ongeveer een minuut zonder nieuwe cameradetectie gaan je Philips Hue lampen automatisch weer terug in de stand die ze daarvoor hadden.

Wat heb ik nodig om de ‘spotlight’-functie te gebruiken?

  1. Ten eerste heb je één of meer WoonVeilig Beveiligingscamera’s nodig. De ‘spotlight’-functie werkt zowel met de Beveiligingscamera Buiten (type CAM-08AI) als met de Beveiligingscamera Binnen (type CAM-07AI).
  2. De ‘spotlight’-functie werkt alleen met Beveiligingscamera’s in combinatie met de Camera Beveiligingsdienst en voor het activeren heb je de WoonVeilig Beveiligingscamera App (voor iOS of Android) nodig.
  3. Ten slotte beschik je over Philips Hue lampen gekoppeld aan een Hue-bridge met een actief Philips Hue-account (hou je login-gegevens paraat).

Hoe activeer ik de ‘spotlight’-functie in de Beveiligingscamera App?

  1. Log in in de Beveiligingscamera App en ga naar ‘Instellingen’
  2. Kies ‘Works With’ in het menu
  3. Selecteer 'Philips Hue' en koppel (eenmalig) je Philips Hue account
  4. Zet ‘Spotlight’ aan door het schuifje om te zetten
  5. Selecteer de gewenste Beveiligingscamera(’s)
  6. Selecteer ten slotte de Philips Hue lampen die jij wilt laten reageren.